Premium Tejp Extensions 55/60cm - 10st

Feel The Hair Premium Tejp Extensions. -ett extravagant äkta Remy löshår av Premium Plus kvalitet som hör till den absoluta toppen, med mjuka och europeiskt tunna hårstrån för en maximal naturlig känsla. Finns med dolda, hårbeklädda fästen.


För fler och tydligare färgbilder gå in på vår Instagram

Våra Tejp extensions finns i hårlängden 55/60 cm. Vikt ca 25g/10 bitar.

10st bitar tejplöshår i varje paket - Välj antal paket

  • 895 krPremium Plus

Premium Plus är vårt bästa löshår. Det  har en kvalite som utvecklats på senare år, med en tillverkning som görs med skonsammare och långsammare processer, där vartenda paket testas i slutskedet för att säkerställa toppkvalite på löshåret.  Premium Plus är för den kräsnaste kunden som bara vill ha det bästa av det bästa.


Övrigt att tänka på innan köp

  • Tejplöshår av Premium Plus kvalite
  • Varje paket innehåller10 st tejpbitar, varav 5 st är hårbeklädda och 5 st i standardutförande.
  • Tänk på att löshåret måste inte ha exakt samma färg som det egna håret, utan det kan skilja sig upp till 1-2 steg åt det mörka eller ljusa hållet och ändå smälta in fint.
  • För att säkerställa bästa möjliga kvalitet och känsla på vårt löshår rekommenderar vi regelbunden användning av vår Deep Extensions Conditioner och att våra instruktioner inför applicering och skötselråd följs.


Rekommenderad mängd

I regel, för att få tillfredställande resultat  brukar man behöva ett mindre antal Tejp extensions om man har tunt hår och ett större antal om man har tjockare hår. I de flesta fall brukar det behövas 

- ca 40st tejpbitar för tunt hår 

- ca 50 st tejpbitar för normaltjockt hår 

- ca 60 st tejpbitar för tjockt hår eller mycket kort hår.