Premium Keratin Extensions - 25st

Feel The Hair Premium Keratin extensions med mjuka och tunna hårstrån av absolut toppkvalite. Välj mellan Premium Plus och vår vanliga Premium löshår. Finns i längderna 45/50 cm och 55/60 cm.
För fler och tydligare färgbilder gå in på vår Instagram

Keratin extensions 45/50 cm och 55/60 cm i vikt ca 0,8 g respektive ca 1 g per slinga

25st keratinslingor i varje paket - Välj antal paket

  • 599 kr


Plus eller Regular?

Regular Premium är vårt populära löshår som vi har haft i vårt sortiment i många år. Premium Plus däremot är en nyutvecklad löshårskvalite som tillverkas med skonsammare och långsammare processer, där vartenda paket testas i slutskedet för att säkerställa toppkvalite på löshåret.  Premium Plus är för den kräsnaste kunden som bara vill ha det bästa av det bästa.


Övrigt att tänka på innan köp

  • Tänk på att löshåret inte måste vara av exakt samma färg som det egna håret. Det kan skilja sig så mycket som 1-2 steg mörkare eller ljusare och ändå smälta in bra
  • För att säkerställa bästa möjliga känsla och kvalitet på vårt löshår rekommenderar vi användning av Feel the hair Deep Extensions Conditioner och att våra instruktioner inför applicering och skötselråd följs.


Rekommenderad mängd

Den mängd Keratin extensions som går åt varierar beroende på den egna frisyren, tjockleken på det egna håret och de önskemål man har. I regel brukar det går det åt mindre mängd slingor om man är tunnhårig och större mängd om man har tjockt hår. För slingeffekter eller utfyllnad av kalare partier kan det räcka med en mindre mängd. Vi brukar rekommendera i genomsnitt

- ca 100 st slingor om man har tunt hår
- ca 125 st slingor om man har normaltjockt hår
- ca 150 st slingor om man har tjockt hår eller mycket kort hår.