Tejp Extensions 55/60cm - 10st

Feel The Hair Premium Remy Tejp Extensions. -ett extravagant äkta löshår med mjuka och europeiskt tunna hårstrån för en maximal naturlig känsla, och med dolda, hårbeklädda fästen.


För fler och tydligare färgbilder gå in på vår Instagram

Våra Tejp extensions finns i hårlängden 55/60 cm. Vikt ca 25g/10 bitar.

10st bitar tejplöshår i varje paket - Välj antal paket

  • 895 kr


  • Varje paket innehåller10 st tejpbitar, varav 5 st är hårbeklädda och 5 st i standardutförande.
  • Tänk på att löshåret inte behöver vara av precis samma färg som det egna håret. Det kan skilja sig så mycket som 1-2 steg åt det mörkare eller ljusare hållet och kan ändå smälta in bra.
  • För att säkerställa bästa möjliga känsla och kvalitet på vårt löshår rekommenderar vi användning av vår Deep Extensions Conditioner och att våra instruktioner inför applicering och skötselråd följs.


Kort fakta om Tejp Extensions 


Vad är Tejp Extensions?

Tejp extensions är löshår som sitter fast i små gummiremsor som är mjuka och böjbara, som fästs på det egna håret i små sektioner. Infästningen görs enkelt utan värmetillbehör. Att applicera tejp extensions tar ca 40 till 75 min, beroende på antal tejpbitar. Hållbarheten för tejpextensions uppgår i vanliga fall från 6 mån till 1 år, fästena behöver dock flyttas upp vid varje 6-8 veckor samtidigt som det egna håret växer. Eftersom Tejp extensions kan återanvändas blir de i längden mer ekonomiska än keratin extensions.


Hur stort antal Tejp Extensions behöver man?

Har man tunt hår brukar man behöva ett mindre antal Tejp extensions för att få tillfredställande resultat och har man tjockare hår kan man behöva mer. Sedan spelar det självfallet också roll hur ens önskemål ser ut. De flesta gånger brukar det behövas - ca 40st tejpbitar om man har tunt hår - ca 50 st tejpbitar om man har normaltjockt hår - ca 60 st tejpbitar om man har tjockt hår eller mycket kort hår.


Viktiga tips att tänka på vid appliceringen! 

- Innan en applicering är det mycket viktigt att rengöra det egna hår så noggrant som möjligt. På samma sätt som ett klistermärke inte kan fästa på en oljig och smutsig yta ska man också tänka att Tejpfästen inte heller kan fästa ordentligt om det egna håret är oljigt, fettigt eller innehåller rester från stylings-produkter. Man bör också tänka på att vissa schampon kan innehålla oljor som mjukgörande ingredienser och därför inte är lämpliga att rengöra det egna håret med inför en hårförlängning. Gå in på våra supportsidor för att se fullständiga instruktioner för hur man ska tvätta sitt hår innan en applicering, så kommer du att få en längre hållbarhet på din hårförlängning.

- Undvik att röra tejpremsan på tejpfästena med fingrarna. Det många inte tänker på är att fingeravtryck som överförs från fingrarna också innehåller fett och därför också kan försämra tejpens förmåga att fästa på det egna håret.

- Vänta minst 48 tim med att tvätta håret, detta eftersom tejpremsan, som egentligen består av ett speciellt kontaktlim, behöver tillräckligt med tid för att härda.

- För att applicera tejpextenisons rätt behöver man veta hur stor mängd av det egna håret som man ska sektionera Det är viktigt att förstå exakt hur tejpfästena ska sitta och hur stor mängd av det egna håret som behövs för att kunna applicera dessa korrekt.

- Tejp extensions ska fästas parvis med det egna håret emellan, precis som en sandwich. Tejpremsorna som sitter på fästena måste också vara vända mot varandra. Det som man behöver känna till är att de båda tejpremsorna inte endast fästs på det egna håret utan de måste även komma i kontakt med varandra och pressas ihop för att tejphåret ska sitta fast. För att tejpremsorna ska kunna komma i kontakt med varandra behöver det egna håret som finns emellan därför vara glest, men det får inte vara så pass glest att det inte klarar av belastningen av löshåret. För att veta hur mycket av det egna håret man ska använda för varje insättning får man alltså göra en balansavvägning - det egna ska vara så glest som möjligt men tillräckligt tätt för att klara av belastningen av löshåret.

- Applicera aldrig tejpfästena närmare än ca 1 cm från hårbotten. Ifall fästena appliceras närmare än så kan hårförlängningen kännas obekväm och även orsaka smärta