fbpx

Våra Hair Extensions

Vi erbjuder Keratin extensions i hårlängderna 45/50 cm och 55/60 cm och Tape extensions i hårlängden 55/60 cm. Keratinvaxet som vi använder till våra Keratin extensions består av ett hårdvax med en lång hållbarhet, och till våra Tape extensions använder vi återanvändningsbara fästen som består av ett tunt elastiskt gummimaterial. Vårt löshår är av Remy typ med hårstrån som är mjuka och tunna, likt Europeiskt hår. Vårt löshår är också naturligt rakt/svagt vågigt, och man kan framhäva ett lättare självfall på det om man låter det självtorka efter att man tvättat det.

 

Råhåret som vi tillverkar vårt löshår av härstammar från länder i Asien som angränsar till både Europa och Ryssland. I de delarna av den Asiatiska kontinenten har en stor del av populationen en hårtyp som är lika tunt som europeiskt hår. I Europa är tillgången till råhår mycket begränsad och dessutom säljs råhåret för dyrt, inte för att det nödvändigtvis är av bättre kvalitet men för att det är väldigt få människor som är villiga att donera sitt hår i Europa, och de gör det säkerligen inte om de inte får en bra slant för sin hårdonation. Det råhår som vi använder till våra extensions förekommer i ett stabilare flöde och kan inhandlas till överkomligare priser. Detta gör att vi kan erbjuda kvalitetslöshår till bättre priser.

 

Vårt löshår är även precis lika lätt att styla som vanligt europeiskt hår. Innan tillverkningen ser vi också till att de hårbuntar som har tunna och fina hårstrån väljs ut. Hårbuntar med tjockare hårstrån som brukar finnas med i leveransen av råhår sorteras bort eftersom de är för sträva och för svåra att styla, de passar inte europeiska användare. Vidare sorteras också de finare håren i början av tillverkningen efter längd och ursprungsfärg, för att därefter genomgå kemiska processer såsom blekning och färgning och till att slutningen tillverkas till färdiga löshårsprodukter. Slutligen när produkterna är färdiga gör vi stickprovskontroller av kvaliteten på löshåren för att säkerhetsställa att våra produkter håller enligt våra kunders önskemål.